Priskampanje sykkelparkering

Priskampanje på sykkelparkerings-produkter med fri frakt til Østlandet!

Vi går mot vår og flere tar igjen sykkelen fatt. Bestill sykkelparkering nå for levering før sesongen starter for alvor.

A-sykkelstativ tilbyr flere låsepunkter, passer for både vanlige sykler av ulike slag (barnesykkel, ungdom- og voksensykkel og el-sykkel og lastesykler)
Kampanjepris: 1 490,- eks. mva og fri frakt til Østlandet

Altao sykkelstativ og ladestasjon for elsykkel med vanntett, tyverisikker boks til elsykkelens batterilader. Kabling er skjult og beskyttet, et mykt belegg beskytter den delen av elsykkelen som har kontakt med stativet og både elsykkel og lader låses med samme lås.
Kampanjepris: 9 950,- eks. mva og fri frakt til Østlandet

Altao servicestasjon er bygget for å foreta småreparasjoner på sykkelen. Verktøy som er festet på servicestolpen er: fastnøkkel, skrutrekker, stjernetrekker, unbrakonøkkel, dekkavtager.
Kampanjepris: 17 900,- eks. mva og fri frakt til Østlandet

Altao manuell sykkelpumpe er solid og bygget for innendørs og utendørs bruk i det offentlige rom. Pumpen er også utstyrt med et manometer for nøyaktig kontroll av dekktrykket.
Kampanjepris: 18 900,- eks. mva og fri frakt til Østlanded

Vector sykkelstativ har et moderne og stilrent design og glir lett inn i de fleste miljøer. En V-formet stålkonstruksjon gjør Vectors fasong like enkel som den er genial, og gjør det mulig å låse sykkelen på to steder eller låsing av to sykler i hver enhet.
Kampanjepris: 2 150,- eks. mva og fri frakt til Østlandet

andre kampanjer