Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Nyhet: intelligent sykkelparkering

Norfax leverer nå produkter fra Bikeloop, med som mål å løse problemet med mangelen på sikre og smarte parkeringsalternativer for syklister.

Økende bruk av dyrere el-sykler setter nye krav og forventninger til trygg sykkelparkering. Bikeloop er en nyskapende og 100 prosent sikker sykkelopplevelse, hvor en APP styrt og elektronisk løsning åpner for at man nå kan tilby beboere og besøkende både trygg sykkelparkering og dele/utleieordning.

Ved å presentere intelligente og tilpasningsdyktige løsninger for alle type sykler kan Bikeloop FLEX, HOUSE og FRAME tilpasses mange ulike miljøer som blant annet parker, boligområder og borettslag, men også innendørs som for eksempel i garasjer, sykkelhoteller eller boder. Produktene kan både kjøpes og leies.


Leie Bikeloop?

Med produkter fra Bikeloop kan beboere i borettslag eller ansatte og besøkende i en bedrift tilbys en nyskapende og sikker sykkelopplevelse. Løsningen er APP- og- tilgangsstyrt og gir mulighet til å lade sykkel samt legge fra seg sykkelhjelm og annet utstyr – 100% trygt. Priser gjelder per måned.

Frame og House til utendørsbruk kan også leveres med solcelleanlegg for å slippe tilkobling til strøm. Andre tilleggsprodukter er sedumtak for å bedre vannavrenning ved store nedbørsfall og blomsterkasser og benker for å skape et stemningsfullt miljø. Bikeloop sitt system tar hensyn til alle brukere, og produktene er funksjonelt utformet tilpasset alle typer sykler.

Kjøpe Bikeloop?

Ta gjerne kontakt med oss i Norfax ved spørsmål tilknyttet ditt prosjekt!

Flere saker fra arkivet