Bikeloop HOUSE

06
160124 Night House 2
290124 Solar Panels House 02 Ps
Skjermbilde 2024 01 11 Kl 14 42 17
Skjermbilde 2024 01 11 Kl 14 39 37
Bikeloop HOUSE tilbyr et toppmoderne, brukervennlig system for trygg sykkelparkering. Systemet er nøye utformet for å harmonere med omgivelsene, og bruker bærekraftige materialer som enkelt tilpasses både offentlige steder og private områder som by, borettslag og næringsområder. Med sin fleksibilitet kan Bikeloop HOUSE oppbevare alle typer sykler og krever verken fundament, eller byggesøknader for installasjon. Bikeloop House kombinerer førsteklasses sikkerhet med robuste materialer som massiv gran og forsterkede aluminiumsdører. Det innovative designet gjør kritiske komponenter, som låsesystemer, utilgjengelige for uvedkommende, og gir sykkeleiere eksklusiv tilgangskontroll via en mobilapp. Bikeloop APP’en fungerer på alle Telefoner (Android og Iphone) og kan enkelt lastes ned. Etter registering vil brukere få opp alle tilgjengelige Bikeloop anlegg som de kan parkere i. Man kan reservere plass 1t før og gjennom APP’en kan man enkelt lukke og åpne sin tildelte parkeringsplass. Betalingen for parkering gjøres via bankkort som legges inn ved første registering. Gjennom APP’en vil brukerene også få veiledning og support hvis man skulle trenge det.

kvaliteter

Høy styrke og lav vekt

Aluminium kan faktisk være like sterkt, som stål, avhengig av legering, behandlingsteknikk og produktdesign. Aluminium har omtrent en tredjedel av stålets vekt, men ved utforming får aluminium tykkere gods og blir sterkere samtidig som de reduserer vekten sammenlignet med stål.

Korrosjonsbestandig

Aluminium er motstandsdyktig mot oksidasjon som gjør at stål ruster. Skraper man bort det beskyttende laget på aluminium, blir det umiddelbart gjendannet.

Robust i ekstremvær

Mens de fleste metaller svekkes ved lavere temperaturer, blir aluminium sterkere, og er derfor ypperlig i kalde temperaturer og ekstreme miljøer

Norsk Gran

Utbredt over hele landet, gran er en av de mest brukte treslagene i Norge og foretrekkes spesielt innen trebyggeri, rammekonstruksjoner, samt som massivtre og limtre. Dens lyse og jevne farge gjør den populær, og dens evne til å motstå sprekkdannelser gir den en praktisk fordel i konstruksjonsprosjekter.

Lang Levetid

I tillegg til sin bærekraftighet, er tre også kjent for sin lang levetid. Riktig behandlet treverk kan vare i over 50 år, og dette aspektet av holdbarhet bidrar ytterligere til treets anseelse som et pålitelig og varig byggemateriale.

materialer og farger

Aluminium er en naturlig korrosjonsbestandig, men lakkering gir ekstra beskyttelse mot atmosfæriske påvirkninger. C4-pulverlakk er valgt ut ifra at det både gir høy ytelse og tar hensyn til miljøet og har en lang levetid. Det er en miljøvennlig pulverlakkering, fri for farlige tungmetaller som skiller seg ut for sin høye grad av korrosjonsmotstand og varmebestandighet.

Treverket i House behandlet med beis får ekstra beskyttelse mot vær, vind, sol og fuktighet, noe som bidrar til å forlenge levetiden til treverket. Oljebeisen trenger inn i treverket og fremhever den naturlige teksturen og fargen. Dette gir et estetisk tiltalende resultat som bevarer treets naturlige skjønnhet.

Aluminium

RAL 6021

Sandgrå Gran

relaterte produkter