City 90 Piazza leskur for ladestasjon

Img 20220928 143952
Img 20220928 144013
City 90 Piazza Sykkelskur 8
Ladeskur City 90 Piazza er en drive-through løsning med lading av el-biler for begge sider. Ladeskuret er produsert av Team Tejbrant AB, og takbredde og høyde på ladeskuret kan variere med tanke på ønsker og krav kunden har. Ladeskuret produseres i standardstørrelser men kan også tilpasses ved å variere mellom flere modulbredder/høyder. Ladeskuret kan i tillegg leveres med profilering i form av foliering eller silketrykk. LED- belysningen i ladeskuret gir godt lys i ladeskuret generelt og vil ikke sjenere forbipasserende bilister (iht. krav i Statens vegvesens veileder). Punktbelysning kan også leveres i tillegg på enkeltområder. Ladeskuret kan også leveres med avfallsbeholder, sittebenk og toppskilt om ønskelig. Ladeskuret er bygget for nordiske forhold og er styrkeberegnet for vind og snølast i samsvar med relevante europeiske standarder.

kvaliteter

City 90 Piazza har midtstilt bæring og er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast, og er statisk beregnet i samsvar med relevante europeiske standarder. Regnvann ledes fra den integrerte takrennen og ned gjennom kanaler i stolpene. Vannet kan ledes ut på terreng eller ned gjennom fundament til mottak under bakken.
Ladeskurene er utviklet med fokus på enkelt vedlikehold. Vi har valgt materialer som er solide og enkle å holde rene og det er enkelt å bytte ut ødelagte komponenter. Skruer og bolter er skjult, og funksjoner som låsing av glassruter er integrert i profilene. Dette for å gjøre det vanskeligere å ødelegge produktet.
Hvert enkelt leskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen, gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Vi har en aktiv miljøprofil, og at leskurene hovedsakelig består av stål og aluminium er en bekreftelse på dette. Vi har også stort fokus på produktenes andre komponenter, og har selvfølgelig valgt cromat-fri lakkmetode.
Ladeskruet er designet for å kunne lade på begge sider skuret. En drive-through løsning.
Vi leverer LED-belysning til alle våre ladeskur. Dette reduserer strømforbruket og vedlikehold sammenlignet med konvensjonelle lysrør til mindre enn halvparten.
Belysningen er plassert slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister (Iht. krav i Statens vegvesens veileder).
Toppskilt med innvendig belysning kan monteres på taket for markering av ladestasjon.
All kabling er lagt i beskyttende slanger skjult inne i aluminiumsprofilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» som er montert i hjørne av leskuret over hull i fundamentet for inntak av to kabler ø30mm. Teknikkrøret inneholder som standard DIN-skinner komplett med sikring / personvernbryter ATM-terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel. Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading, samt automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.
Byggesystemet til City 90 leskur er utviklet gjennom en årrekke, og vi har i dag mer enn 400 forskjellige aluminiumsprofiler. Dette betyr at vi har stor fleksibilitet og nesten uendelige muligheter for å tilpasse produktet etter kundens ønske. Fortell oss dine spesielle behov og vi kan skreddersy en løsning som passer best for deg.

materialer og farger

Ladeskuret består av ekstruderte aluminiumsprofiler og sotfarget 4 mm massivt polykarbonat. Bæring av varmgalvanisert, pulverlakkert stål. Skjermvegger av ekstruderte aluminiumsprofiler samt herdet glass 8mm. Ladeskuret leveres som standard i RAL 9005 sort, men kan også leveres i andre RAL-farger.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Snø- og vindlast er beregnet iht EN 1991-1-3:2005 og EN 1991-1-4:2005

Herdet glass

Polykarbonat

Aluminium

RAL 9005 Sort
RAL 6009 Grønn
RAL 7016 Anthracite grå
RAL 9006 Grå

relaterte produkter