Edgy leskur

Dsc02621
Dsc02644
20221114 124156 Resized 1
Edgy 3 Sek Örebro Kommun
leskur Edgy
Edgy er produsert av Team Tejbrant AB, og kjennetegnes av leskurets flate tak og midtstilte bæring. Leskuret har store glassflater som gir innsyn og utsyn, samt integrert belysning i taket som lyser opp området både utenfor og inne i leskuret. Leskurets transparente vegger og belysning er med på å gi publikum en følt trygghet når de benytter stoppestedet. En modulbasert konstruksjon muliggjør stor fleksibilitet i leskurenes lengder og dybder. Leskur Edgy kan leveres i en rekke standard utførelser, med og uten skjermvegger. Dette gjør leskuret godt egnet til bruk på alt fra små bussholdeplasser til større terminaler, også plassert på perronger for bruk fra to sider. Det tidløse designet gjør at leskuret passer inn i de fleste miljøer, der det på en diskret måte lar omgivelsene dominere gatebildet. Alle leskurene i serien levers med Hydros resirkulerte aluminiumsprofiler. Edgy kan også leveres med Sedumplanter eller solcellepaneler på taket. Serien dekker alle krav med hensyn til universell utforming, og Statens vegvesen sin håndbok V129. Edgy-serien til og med 5 felt, leveres ferdig sammenmontert og klar for å feste på fundamentet.

kvaliteter

Edgy leskur er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast, og er statisk beregnet i samsvar med relevante europeiske standarder.
Leskurene er utviklet med fokus på enkelt vedlikehold. Vi har valgt materialer som er solide og enkle å holde rene, og det er enkelt å bytte ut skadete eller ødelagte komponenter. Skruer og bolter er skjult, og funksjoner som låsing av glassruter er integrert i profilene. Alt for å gjøre det vanskeligere å ødelegge produktet.
Hvert enkelt leskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen, gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Vi har en aktiv miljøprofil, og at leskurene hovedsakelig består av aluminium og stål er en bekreftelse på dette. Vi har også stort fokus på produktenes andre komponenter, og har selvfølgelig valgt cromat-fri lakkmetode. Vi leverer LED-belysning til alle våre leskur og lysvitriner, noe som reduserer strømforbruket og vedlikehold sammenlignet med konvensjonelle lysrør til mindre enn halvparten.
Byggesystemet til Edgy-leskuret er utviklet gjennom en årrekke. Dette betyr at vi har stor fleksibilitet og nesten uendelige muligheter for å tilpasse produktet etter kundens ønske. Fortell oss dine spesielle behov og vi kan skreddersy en løsning som passer best for deg.
All kabling er lagt i beskyttende slanger og er skjult inne i aluminiums- profilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» med inntak av to kabler ø30mm, som er montert mot den bærende stolpen i leskuret. Teknikkrøret inneholder som standard DIN skinner komplett med sikring / personvernbryter, ATM-terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel. Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading, samt automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.
Elektronisk skilting-sanntidsvisning kan integreres-monteres med skjult kabling for tilkobling til teknikkrøret.
Belysning samt lysvitriner for informasjon og til reklamefinansiering er tilgjengelig til alle våre leskur. Belysningen er plassert slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister (Iht. krav i Statens vegvesens veileder).

materialer og farger

Leskuret består av ekstruderte aluminiumsprofiler med en sandwich-konstruksjon i taket. Veggelementene er av ekstruderte aluminiumsprofiler samt herdet glass 8mm med 2 stk. gule markeringer. Leskuret leveres som standard i RAL 9005 sort, men kan også leveres i andre RAL-farger.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Snø- og vindlast er beregnet iht EN 1991-1-3:2005 og EN 1991-1-4:2005

Herdet glass

Aluminium

RAL 9005 Sort
RAL 6009 Grønn
RAL 7016 Anthracite grå
RAL 9006 Grå

relaterte produkter