Benk Vision W Olympiaparken

Olympiaparken studentboliger på Lillehammer

Den stilrene og moderne sittegruppen Vision W er produsert i det unike og vedlikeholdsfrie materialet Kebony, som både er svanemerket og gir 30 års garanti mot råte.

De nye studentboligene på Lillehammer stod ferdig i 2015, og var et av kravene IOC stilte for at Lillehammer skulle få arrangere ungdoms-OL i 2016. Bygningene ble brukt som deltakerlandsby under lekene, og benyttes i dag som hybler for studerende på både Norges Toppidrettsgymnas og Høgskolen i Lillehammer. Boligene er bygget opp av bærekonstruksjoner i betong, med en ytterkledning av varmebehandlet Kebony. Byggherrene er USBL og Studentsamskipnaden i Oppland.

Norfax har levert utemøbler til prosjektet, hvor man blant annet finner sittegruppen Vision W. Vision W er en stilren og fleksibel sittegruppe med et moderne uttrykk og klare funksjonelle kvaliteter. Det brede setet og romslig plass til beina gir god sittekomfort for flere om gangen, og møbelets stabile konstruksjon gjør at benken kan plasseres på en rekke ulike underlag. Vision W er produsert i Kebony og varmegalvanisert stål, som sammen skaper en spennende og komplimenterende kontrast. Det bærekraftige trematerialet Kebony er vedlikeholdsfritt, svanemerket og har svært lang holdbarhet. Det gir 30 års garanti mot råte, er FSC sertifisert og erstatter tresorter som krever overflatebehandling samt impregnert tre og tresorter fra tropiske regnskoger. Stålet kan leveres varmgalvanisert eller lakkert valgfri i RAL-farge, samt profilering i form av logo eller tekst frest inn i stålet.

Vision W Sittegruppe4
Vision W Sittegruppe2
Vision W Sittegruppe3

Relaterte produkter