Ebenk5
Ebenk3
Ebenk53
Ebenk52
Ebenk1
Ebenk4

ebenk

ebenk tilbyr gratis Wi-Fi og lading for enheter med USB-forbindelse, og kan gi strøm til offentlige arrangementer som for eksempel foodtrucks og andre typer urban take away.
Dette produktet kan leies.   Les mer om leie av produkter her

detaljer

Med konserttillatelse er det mulig å plugge inn høyttalere og mikrofon for musikalske opplevelser og minikonserter. ebenk er et resultat av forskningsprosjektet "Trygghetsskapende tiltak for levende byrom", med som grunntanke at mennesker, lys og liv er med på å skape tryggere omgivelser. ebenk kan plasseres de fleste steder der folk ferdes, og fungerer som en arena for både aktivitet og økt trygghetsfølelse.

nedlastbare filer

6001001

Produktark

Dokumentasjon og erklæringer

materialer og farger

Benkene er produsert av varmforzinket stål og lameller av furu. Belysningen er LED og uknuselig polykarbonat. Fra utsiden av benken kan det lades inntil seks telefoner ved hjelp av USB-kabel. Strømskapet er tilgjengelig for de med nøkkel. Sikringsboksen inneholder hovedsikring 40A samt sikringer til en 32A stikkontakt, to vanlige 16A stikkontakter og jordfeilsbryter. En integrert Wi-Fi-ruter med ekstern antenne gir området rundt benken Wi-Fi.

Furu

Varmforzinket stål

relaterte produkter