Tremiljø pulttak leskur

Dsc03428
Dsc03373
Ilume Solselle Mast
Leskur Tremiljo Pulttak
Leskur Tremiljo Pulttak 05
Leskur Tremiljo Pulttak 03
Dsc03438
Leskur Tremiljo Pulttak 02
Leskur Tremiljo Pulttak 04
Tremiljø kjennetegnes av sin bærende konstruksjon og tak av tre, og kan leveres med store transparente flater som gir innsyn og utsyn. Dette vil gi publikum en følt trygghet når de benytter stoppestedet. En modulbasert konstruksjon muliggjør stor fleksibilitet i leskurenes lengder og dybder. Tremiljø kan leveres i en rekke standardutførelser, både med og uten skjermvegger, og kan leveres med saltak eller pulttak etter ønske. Dette gjør leskuret godt egnet til bruk på alt fra små bussholdeplasser til større terminaler og perronger for bruk fra to sider. Designet gjør at leskuret passer inn i rurale og landlige miljøer, der det er med på å skape en rød tråd gjennom transportstrekningen og gi egenidentitet til kommunene. Tremiljø serien dekker alle krav med hensyn til universell utforming, og Statens vegvesen sin håndbok V129.

kvaliteter

Tremiljø er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast.
Leskurene er utviklet med fokus på enkelt vedlikehold. Vi har valgt materialer som er solide og enkle å holde rene, og det er enkelt å bytte ut skadete eller ødelagte komponenter.
Hvert enkelt leskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Vi har en aktiv miljøprofil, og at leskurene hovedsakelig består av Royalimpregnert tre, aluminium og glass er en bekreftelse på dette. Vi har også stort fokus på produktenes andre komponenter, og har selvfølgelig valgt kromat-fri lakkmetode på aluminiumsprofilene.
En viktig del av vår miljømessige tilnærming er strømforbruket. Belysningen til alle våre leskur og lysvitriner er tilgjengelig som LED-belysning, noe som reduserer strømforbruket og vedlikeholdet sammenlignet med konvensjonelle lysrør til mindre enn halvparten.
Tremiljø er modulbasert, utviklet gjennom en årrekke, og kan i dag leveres i mange forskjellige størrelser både i lengde og bredde. Dette betyr at vi har stor fleksibilitet og nesten uendelige muligheter for å tilpasse produktet etter kundens ønske. Fortell oss dine spesielle behov og vi kan skreddersy en løsning som passer best for deg.

materialer og farger

Leskuret består av royalimpregnert tre med veggelementer av ekstruderte aluminiumsprofiler og herdet glass, herdet polykarbonat eller pulverlakkert aluminiumsplater. Festekomponenter av varmgalvanisert stål og syrefast stål. Treverket leveres som standard i rødt, men kan også leveres i brunt.

Snø- og vindlast er beregnet iht EN 1991-1-3:2005 og EN 1991-1-4:2005

Herdet glass

Polykarbonat

Royalimpregnert tre

NCS S 7020-Y90R Rød
NCS S 8010-Y50R Brun

Aluminium

RAL 5003 Blå
RAL 6009 Grønn
RAL 9005 Sort

relaterte produkter