Linea leskur for ladestasjon

Dsc02890
Stonglandseidet 4
Dsc02968
Stonglandseidet 3
Leskur Linea For Ladestasjon 6
Stonglandseidet 5
Stonglandseidet 2
Stonglandseidet 1
Leskur Linea For Ladestasjon 10
Leskur Linea For Ladestasjon 11
Dsc01092
Leskur Linea For Ladestasjon 9
Leskur Linea For Ladestasjon 1
Leskur Linea For Ladestasjon 8
Leskur Linea For Ladestasjon 2
Leskur Linea For Ladestasjon 12
Leskur Linea For Ladestasjon 7
Leskur Linea For Ladestasjon 3
Leskur Linea For Ladestasjon 4
Linea ladeskur er produsert av Tejbrant Polska, og har en avklart stram utforming og passer i alle omgivelser. Ladeskuret produseres i standardstørrelser men kan også tilpasses i bredde og høyde ved å variere mellom flere modulbredder/høyder. Ladeskuret kan i tillegg leveres med profilering i form av foliering eller silketrykk. LED- belysningen i ladeskuret gir godt lys på ladere og i ladeskuret generelt og vil ikke sjenere forbipasserende bilister (iht. krav i Statens vegvesens veileder). Ladeskuret kan også leveres med avfallsbeholder og sittebenk hvis det er ønskelig. Ladeskuret er bygget for nordiske forhold og er styrkeberegnet for vind og snølast i samsvar med relevante europeiske standarder.

kvaliteter

Linea ladeskur med bærende konstruksjoner i stål er modulært og kan bygges for å dekke kravet til de fleste ladere.
Linea kan leveres med prefabrikert fundament for ladestasjon med pullerter og støtabsorberende matter.
Kan leveres med LED belysning i forkant på antall ønskede felt har koblingsrør for tilslutning av innkommende kabel.
Regnvann ledes via dryppkant i bakkant av taket eller ned i takrenner hvis dette velges. Hvis takrenner velges vil vannet renne ned gjennom nedløpsrør i stolpene. Vannet kan ledes ut i nedkant av søyle.
Linea er utviklet med fokus på enkelt renhold og vedlikehold. Til våre produkter har vi valgt materialer som er solide og motstandsdyktige med komponenter som er enkle å skifte ut ved påkjørsler eller hærverk. Linea kan også leveres med andre materialer enn glass hvis dette ønskes.
FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
All kabling er skjult inne i stålprofilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» med inntak av to kabler ø30mm, som er montert i hjørnet av leskuret. Teknikkrøret inneholder som standard DIN-skinner komplett med sikring / personvernbryter, ATM-terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel.
Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading. Automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.

materialer og farger

Linea leskur produseres i varmegalvanisert lakkert stål med laminert 2x6 mm. herdet glass i tak og 8 mm. herdet glass i side– og bakvegg. Standard farge er RAL 9006, men Linea kan også leveres i andre farger på forespørsel. Glassholdere er i aluminium.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Snø- og vindlast er beregnet iht EN 1991-1-3:2005 og EN 1991-1-4:2005

Herdet glass

Stål

RAL 9006 Grå

relaterte produkter