Sharp leskur

Sharp Leskur 02
Sharp Leskur1
Sharp Leskur 03
Örebro Brt Torräng
Sharp Leskur 01
Sharp Leskur10
Sharp Leskur11
Sharp Sykkelskur 1 Edit
Sharp Leskur3
Sharp Leskur2
Sharp Leskur9
Sharp Leskur Med Sedum På Tak
Sharp Leskur7
Sharp Leskur4
Torräng Kulturkv 01
Img 1228
Sharp er produsert av Team Tejbrant AB, og har en avklart, stram og minimalistisk utforming som passer spesielt godt i urbane omgivelser. Leskuret produseres i standardstørrelser, men kan også tilpasses i størrelse og form ved å variere mellom flere standard modulbredder. Leskuret har transparente vegger med merking i to høyder, og leveres med alt nødvendig utstyr og i henhold til krav om universell utforming. Sharp tilfredsstiller alle krav i henhold til Statens Vegvesens gjeldende håndbøker. LED- belysningen i leskuret ligger som separate lamper integrert i taket og lyser nedover slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister (iht. krav i Statens vegvesens veileder), og gir de reisendes maksimale trygghetsfølelse. Leskuret er bygget for nordiske forhold og er styrkeberegnet for vind og snølast i samsvar med relevante europeiske standarder.

kvaliteter

Leskuret består av vertikale stopler som er stivt spent fast i fundamentet med fotplater. Leskuret leveres flatpakket for montering på prefabrikkert fundament på stedet.
Sharp er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast, og er statisk beregnet i samsvar med relevante europeiske standarder.
Taket består av aluminiumsprofiler med integrert takrenne som omslutter hele takflaten. Takflaten består av en stiv sandwich-konstruksjon med integrerte takrenner rundt.
Regnvann ledes fra den integrerte takrennen i bakkant av taket og ned gjennom nedløpsrør i stolpene. Vannet kan ledes ut på terreng eller ned gjennom fundament til mottak under bakken.
Belysningen i leskuret er konstruert for å lyse opp området i og til dels også utenfor leskuret. Dette gir publikum en ekstra trygghetsfølelse. Belysningen er plassert slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister (Iht. krav i Statens vegvesens veileder).
Våre leskur er utviklet med fokus på enkelt renhold og vedlikehold. Til våre produkter har vi valgt materialer som er solide og motstandsdyktige med komponenter som er enkle å skifte ut ved påkjørsler eller hærverk.
All kabling er i beskyttende slanger og er skjult inne i aluminiums- profilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» med inntak av to kabler ø30mm, som er montert i hjørnet av leskuret. Teknikkrøret inneholder som standard DIN-skinner komplett med sikring / personvernbryter, ATM-terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel.
Hvert enkelt leskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading, samt elektronisk skilting-sanntidsvisning kan integreres-monteres med skjult kabling for tilkobling til teknikkrøret. Automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.
Sharp leskur kan også leveres med Sedum på taket for en mer bærekraftig byutvikling.

materialer og farger

Leskuret er laget av ekstruderte aluminiumsprofiler. Takflaten består av et limpresset sandwichelement med innertak av hvit anti-graffitibehandlet glasfiberskive. Alle skrueforbindelser og koblingsdetaljer er av syrefast stål. Farger: standard er sort RAL 9005. Andre RAL-farger kan leveres.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Snø- og vindlast er beregnet iht EN 1991-1-3:2005 og EN 1991-1-4:2005

Herdet glass

Aluminium

RAL 9005 Sort
RAL 7016 Anthracite grå
RAL 9006 Grå
RAL 6009 Grønn

relaterte produkter