Sharp sykkelskur

Sharp Sykkel 01
Sykkelskur Sharp  1
Sykkelskur med sedum på taket
Sykkelskur med sedum på taket
Sharp sykkelskur er produsert av Team Tejbrant AB, og har et avklart, stram og minimalistisk utforming som passer spesielt godt i urbane omgivelser. Sykkelskuret produseres i standardstørrelser i henhold til krav om universell utforming, og kan også tilpasses i størrelse og form ved å variere mellom flere standard modulbredder. Sykkelskuret har transparente vegger for de reisendes maksimale trygghetsfølelse, og leveres med alt nødvendig utstyr i henhold til krav til universell utforming. Sykkelskuret tilfredsstiller alle krav i henhold til Statens Vegvesens gjeldende håndbøker. LED-belysningen ligger som separate lamper integrert i taket og lyser ned slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister (iht. krav i Statens vegvesens veileder). Sykkelskuret er bygget for nordiske forhold og er styrkeberegnet for vind og snølast i samsvar med relevante europeiske standarder. Leveres også med Sedum på taket.
Sykkelskuret består av vertikale stolper som er stivt spent fast i fundamentet med fotplater. Leskuret leveres flatpakket for montering på prefabrikkert fundament på stedet.
Sharp er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast, og er statisk beregnet i samsvar med relevante europeiske standarder.
Taket består av aluminiumsprofiler med integrert takrenne som omslutter hele takflaten. Takflaten består av en stiv sandwich-konstruksjon med integrerte takrenner rundt.
Sykkelskuret kan leveres helt uten, eller med valgfritt antall veggmoduler. Veggmoduler i 8 mm herdet glass.
Regnvann ledes fra den integrerte takrennen i bakkant av taket og ned gjennom nedløpsrør i stolpene. Vannet kan ledes ut på terreng eller ned gjennom fundament til mottak under bakken.
Sharp sykkelskuret kan også leveres med Sedum på taket for en mer bærekraftig byutvikling.
Våre tosidige sykkelholdere plasseres slik at man får maksimal overdekning av syklene og utnyttelse av plassen i leskuret. Det går to sykler pr. 60 cm.
Belysningen i sykkelskuret er konstruert for å lyse opp området i og til dels også utenfor leskuret. Dette gir publikum en ekstra trygghetsfølelse.
All kabling er i beskyttende slanger og er skjult inne i aluminiumsprofilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i teknikkrøret med inntak av to kabler ø30mm, som er montert i hjørnet i sykkelskuret.
Teknikkrøret inneholder som standard DIN-skinner komplett med sikring / personvernbryter ATM-terminaler for tilkobling av maks 16mm2 kabel.
Våre leskur er utviklet med fokus på enkelt renhold og vedlikehold. Til våre produkter har vi valgt materialer som er solide motstandsdyktige og med komponenter som er enkle å skifte ut ved påkjørsler eller hærverk.
Hvert enkelt sykkelskuret er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med sprengskisse av leskurmodellen gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.

materialer og farger

Leskuret er laget av ekstruderte aluminiumsprofiler. Takflaten består av et limpresset sandwichelement med innertak av hvit anti-graffiti behandlet glasfiberskive. Alle skrueforbindelser og koblingsdetaljer er av syrefast stål. Farger: standard er sort RAL 9005. Andre RAL-farger kan leveres.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Herdet glass
Aluminium
anthracite grå RAL 7016

relaterte produkter