City 90 Piazza sykkelstall

Sykkelskur City 90 Piazza 6
Sykkelskur City 90 Piazza 8
Dsc02369
Sykkelskur City 90 Piazza 2
Sykkelskur City 90 Piazza 7
Dsc02355
Sykkelskur City 90 Piazza 1
Sykkelskur City 90 Piazza 22
City 90 Piazza er produsert av Team Tejbrant AB, og kjennetegnes av sin romslige størrelse, fleksibilitet og sykkelstallets buede, transparente tak med og integrert belysning og midstilt bæring. Dette gjør sykkelstallet godt egnet til bruk på større terminaler, også plassert på perronger for bruk fra to sider. Det tidløse designet gjør at sykkelstallet passer inn i de fleste miljøer der det på en diskret måte lar omgivelsene dominere gatebildet. Sykkelstallet er modulbaserte og finnes i flere utførelser, med og uten skjermvegger.

kvaliteter

Sykkelskur City 90 Piazza har midtstilt bæring er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast, og er statisk beregnet i samsvar med relevante europeiske standarder. Regnvann ledes fra den integrerte takrennen og ned gjennom kanaler i stolpene. Vannet kan ledes ut på terreng eller ned gjennom fundament til mottak under bakken.
Sykkelskuret er utviklet med fokus på enkelt vedlikehold. Vi har valgt materialer som er solide og enkle å holde rene, og det er enkelt å bytte ut skadete eller ødelagte komponenter. Skruer og bolter er skjult, og funksjoner som låsing av glassruter er integrert i profilene. Alt for å gjøre det vanskeligere å ødelegge produktet
Sykkelskuret leveres i seksjoner på tre meter for plassering av fem sykkelholdere, totalt ti sykler i hver seksjon.
Våre tosidige sykkelholdere plasseres slik at man får maksimal overdekning av syklene samt utnyttelse av plassen i leskuret. Det går to sykler pr. 60 cm.
Hvert enkelt sykkelskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen, gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Vi har en aktiv miljøprofil, og at sykkelskur hovedsakelig består av aluminium og stål er en bekreftelse på dette. Vi har også stort fokus på produktenes andre komponenter, og har selvfølgelig valgt cromat-fri lakkmetode. Vi leverer LED-belysning til alle våre leskur og lysvitriner, noe som reduserer strømforbruket og vedlikehold sammenlignet med konvensjonelle lysrør til mindre enn halvparten.
Belysningen er plassert slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister (Iht. krav i Statens vegvesens veileder).
Toppskilt og elipseformet bakbelysning kan monteres på taket for markering av sykkelskuret.
All kabling er lagt i beskyttende slanger skjult inne i aluminiumsprofilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» som er montert i hjørne av sykkelskuret over hull i fundamentet for inntak av to kabler ø30mm. Teknikkrøret inneholder som standard DIN-skinner komplett med sikring / personvernbryter ATM-terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel. Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading, samt automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.
Byggesystemet til City 90 leskur er utviklet gjennom en årrekke, og vi har i dag mer enn 400 forskjellige aluminiumsprofiler. Dette betyr at vi har stor fleksibilitet og nesten uendelige muligheter for å tilpasse produktet etter kundens ønske. Fortell oss dine spesielle behov og vi kan skreddersy en løsning som passer best for deg.

materialer og farger

Leskuret består av ekstruderte aluminiumsprofiler og sotfarget 4 mm massivt polykarbonat. Bæring av varmgalvanisert, pulverlakkert stål. Skjermvegger av ekstruderte aluminiumsprofiler samt herdet glass 8mm. Leskuret leveres som standard i RAL 9005 sort, men kan også leveres i andre RAL-farger.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Aluminium

RAL 7016 Anthracite grå
RAL 9005 Sort

relaterte produkter