Sykkelstativ_plasseffektivt_Beta Xxl _2
Sykkelstativ_plasseffektivt_Beta Xxl _8
Sykkelstativ_plasseffektivt_Beta Xxl _9
Sykkelstativ_plasseffektivt_Beta Xxl _4
Beta Xxl Sykkelstativ 3
Sykkelstativ_Beta Xxl _11
Sykkelstativ_Beta Xxl _15
Sykkelstativ_Beta Xxl _5
Sykkelstativ_Beta Xxl _6
Sykkelstativ_Beta Xxl _20
Sykkelstativ_plasseffektivt_Beta Xxl _21
Sykkelstativ_Beta Xxl _1
Beta Xxl Sykkelstativ 7

Beta XXL sykkelstativ

Et ekstremt plasseffektivt sykkelstativ som holder omgivelsene ryddige og kan romme opp til 26 sykler på et fem meters stativ. Beta XXL er et samarbeidsprosjekt mellom den tyske sykkelforeningen ADFC og Norfax sin tyske produsent. Resultatet er et unikt og romslig parkeringssystem, som rydder opp i områder hvor mange sykler parkeres på én gang. Beta XXL sykkelstativ er modulær, som gir stor fleksibilitet da systemet kan utvides og kundetilpasses til detaljenivå etter ønske. Annenhver parkering er høy og lav og den leveres som både ensidig og dobbeltsidig parkering.

detaljer

Sykkelparkeringen er svært enkel å bruke, og en spesialdesignet plastbeskyttelse gir god beskyttelse for syklene med tanke på skader, riper og liknende. Sykkelen kan låse i rammen som er plassert flere steder på stativet, og syklene står stødig selv når mange bruker stativet samtidig. Beta XXL kan også fundamenteres under bakken, monteres ved å legges løst på bakken eller festes til grunnen.

Materialer og farger

Leveres i varmforzinket eller varmforzinket og lakkert stål i valgfri RAL-farge. Beslag i varmforzinket lakkert stål. Beskyttelseselementer i plast på sykkelholderen.

Sertifisering: WECE-CPR-EN 1090-2.00010.GSIMA.2013.004
jfr. EN 1090-1, Tabell B1

Varmforzinket stål
Lakkert stål

relaterte produkter

relaterte saker