City 90 Traffic Ø90 sykkelstall

Dsc03305
Dsc03235
Dsc03204
Sykkelskur City 90 Traffic er produsert av Team Tejbrant AB, og kjennetegnes av sin romslige størrelse, fleksibilitet og sykkelskurets buede, transparente tak med integrert belysning og midstilt bæring. Dette gjør sykkelskuret godt egnet til bruk på større terminaler, også plassert på perronger for bruk fra to sider. Det tidløse designet gjør at sykkelskuret passer inn i de fleste miljøer, der det på en diskret måte lar omgivelsene dominere gatebildet. Sykkelskuret er modulbaserte og finnes i flere utførelser, med og uten skjermvegger. Alle leskurene i serien levers med Hydros resirkulerte aluminiumsprofiler.

kvaliteter

City 90 Traffic leveres i seksjoner på tre meter for plassering av fem sykkelholdere, totalt ti sykler i hver seksjon. Taket bæres av kraftige aluminiumsstolper spent fast i fundamentet.
Våre tosidige sykkelholdere plasseres slik at man får maksimal overdekning av syklene samt utnyttelse av plassen i leskuret. Det går to sykler pr. 60 cm.
Sykkelskuret er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast, og er statisk beregnet i samsvar med relevante europeiske standarder.
Regnvann ledes fra den integrerte takrennen og drypper ned i fire hjørner av taket. Nedløpsrør kan også leveres som tilvalg.
Sykkelskuret er utviklet med fokus på enkelt vedlikehold. Vi har valgt materialer som er solide og enkle å holde rene, og det er enkelt å bytte ut skadete eller ødelagte komponenter. Skruer og bolter er skjult, og funksjoner som låsing av glassruter er integrert i profilene. Alt for å gjøre det vanskeligere å ødelegge produktet.
Hvert enkelt sykkelskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med sprengskisse av sykkelskurmodellen, gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Vi har en aktiv miljøprofil, og at sykkelskuret hovedsakelig består av aluminium og stål er en bekreftelse på dette. Vi har også stort fokus på produktenes andre komponenter, og har selvfølgelig valgt cromat-fri lakkmetode. Vi leverer LED belysning til alle våre leskur og lysvitriner, noe som reduserer strømforbruket og vedlikehold sammenlignet med konvensjonelle lysrør til mindre enn halvparten.
Belysningen er plassert slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister (Iht. krav i Statens vegvesens veileder).
All kabling er i beskyttende slanger og er skjult inne i aluminiumsprofilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» som er montert i hjørne av sykkelskuret over hull i fundamentet for inntak av to kabler ø30mm. Teknikkrøret inneholder som standard DIN-skinner komplett med sikring / personvernbryter ATM-terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel. Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading, samt automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.
Byggesystemet til City 90 Traffic er utviklet gjennom en årrekke, og vi har i dag mer enn 400 forskjellige aluminiumsprofiler. Dette betyr at vi har stor fleksibilitet og nesten uendelige muligheter for å tilpasse produktet etter kundens ønske. Fortell oss dine spesielle behov og vi kan skreddersy en løsning som passer best for deg.

materialer og farger

Leskuret består av ekstruderte aluminiumsprofiler og sotfarget 4 mm massivt polykarbonat. Bæring av kraftige stolper av ekstrudert aluminium. Skjermvegger av ekstruderte aluminiumsprofiler samt herdet glass 8mm. Leskuret leveres som standard i RAL 9005 sort, men kan også leveres i andre RAL-farger.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Aluminium

RAL 9005 Sort

Polykarbonat

relaterte produkter