Linea Oslo Sykkelstall

Dsc02192
Dsc02287
Dsc02294
Dsc02196
Dsc02202
Dsc02189
Dsc02173
Dsc02177
Linea Oslo sykkelstall er produsert av Tejbrant Polska, og har en avklart stram utforming og passer i alle omgivelser. Sykkelstallen produseres i standardstørrelser, men kan også tilpasses i bredde og høyde ved å variere mellom flere modulbredder/høyder. Sykkelstallen kan i tillegg leveres med profilering i form av foliering eller silketrykk. LED- belysningen i sykkelstallen gir godt lys for brukerne på kveldstid og vil ikke sjenere forbipasserende. Stallet er bygget for nordiske forhold og er styrkeberegnet for vind og snølast i samsvar med relevante europeiske standarder. Sykkelstallen er CE merket. Linea Oslo sykkelstall leveres som standard med A stativ men kan også leveres med andre sykkelstativer både for 1 og 2 etg. sykkelparkering.

kvaliteter

Linea Oslo sykkelstall med bærende konstruksjoner i stål er modulært og kan bygges for å dekke kravet til de fleste sykkelstativene.
Kan leveres med LED belysning i forkant med antall ønskende felt for koblingsrør for tilslutning av innkommende kabel.
Linea er utviklet med fokus på enkelt renhold og vedlikehold. Til våre produkter har vi valgt materialer som er solide og motstandsdyktige med komponenter som er enkle å skifte ut ved påkjørsler eller hærverk. Linea kan også leveres med andre materialer enn glass hvis dette ønskes.
All kabling er skjult inne i stålprofilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» med inntak av to kabler ø30mm, som er montert i hjørnet av leskuret. Teknikkrøret inneholder som standard DIN-skinner komplett med sikring / personvernbryter, ATM-terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel.
Regnvann ledes via dryppkant i bakkant av taket eller ned i takrenner hvis dette velges. Hvis takrenner velges vil vannet renne ned gjennom nedløpsrør i stolpene. Vannet kan ledes ut i nedkant av søyle.
FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading. Automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.

materialer og farger

Linea Oslo sykkelstall produseres i varmegalvanisert lakkert stål med laminert 2x6 mm. herdet laminert glass i tak og 8 mm. herdet glass i side– og bakvegg. Standard farge er RAL 7016, men Linea kan også leveres i andre farger på forespørsel. Glassholdere er i aluminium.

Sertifisering:

PN-EN 1090-1:2009+A1:2011

Snø- og vindlast er beregnet iht EN 1991-1-3:2005 og EN 1991-1-4:2005

Herdet glass/Herdet laminert glass i tak

Lakkert stål

RAL 7016 Anthracite grå
RAL 9006 Grå

relaterte produkter