Tremiljø sykkelstall

Dsc02359
Dsc02410
Dsc02392
Sykkelskur Tremiljø
Dsc02355
Sykkelskur Tremiljø 3
Sykkelskur Tremiljø 4
Tremiljø sykkelstall kjennetegnes av sin bærende konstruksjon og tak av tre, og kan leveres med store transparente flater som gir innsyn og utsyn. Tremiljø sykkelstall er modulbasert og kan leveres helt åpen, eller med skjermvegger etter ønske. En modulbasert konstruksjon muliggjør stor fleksibilitet i stallens lengder og dybder. Sykkelstallet leveres med saltak og egner seg godt til bruk fra en eller to sider. Designet gjør at leskuret passer godt inn i rurale og landlige miljøer, der det er med på å skape en rød tråd og gi egenidentitet til kommunene.

kvaliteter

Tremiljø er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast.
Leskurene er utviklet med fokus på enkelt vedlikehold. Vi har valgt materialer som er solide og enkle å holde rene, og det er enkelt å bytte ut skadete eller ødelagte komponenter.
Våre tosidige sykkelholdere plasseres slik at man får maksimal overdekning av syklene og utnyttelse av plassen i leskuret. Det går to sykler pr. 60 cm.
Hvert enkelt leskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med sprengskisse av leskurmodellen gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Vi har en aktiv miljøprofil, og at leskurene hovedsakelig består av Royalimpregnert tre, aluminium og glass er en bekreftelse på dette. Vi har også stort fokus på produktenes andre komponenter, og har selvfølgelig valgt kromat-fri lakkmetode på aluminiumsprofilene.
Tremiljø er modulbasert, utviklet gjennom en årrekke og kan leveres i en rekke forskjellige størrelser både i lengde og bredde. Dette betyr at vi har stor fleksibilitet og nesten uendelige muligheter for å tilpasse produktet etter kundens ønske. Fortell oss dine spesielle behov og vi kan skreddersy løsningen som passer best for deg.

materialer og farger

Leskuret består av royalimpregnert tre med veggelementer av ekstruderte aluminiumsprofiler og herdet glass, herdet polykarbonat eller pulverlakkert aluminiumsplater. Festekomponentene er av varmgalvanisert stål og syrefast stål.

Royalimpregnert tre

NCS S 7020-Y90R Rød
NCS S 8010-Y50R Brun

relaterte produkter