City 90 Piazza leskur

Leskur City 90 Piazza 1
Leskur City 90 Piazza 4
Leskur City 90 Piazza 2
Leskur City 90 Piazza 6
Leskur City 90 Piazza 5
Leskur City 90 Piazza 3
Bilde 176
Bilde 051 2 Copy
City 90 Piazza er produsert av Team Tejbrant AB, og kjennetegnes av sin romslige størrelse, fleksibilitet og leskurets buede, transparente tak med integrert belysning og midtstilt bæring. Dette gjør leskuret godt egnet til bruk på større terminaler, også plassert på perronger for bruk fra to sider. City 90s tidløse design gjør at leskuret passer inn i de fleste miljøer, der det på en diskret måte lar omgivelsene dominere gatebildet. Leskuret er modulbasert og finnes i flere utførelser, med og uten skjermvegger. Alle leskurene i serien levers med Hydros resirkulerte aluminiumsprofiler. Piazza serien dekker alle krav med hensyn til universell utforming, og Statens vegvesen sin håndbok V129.

kvaliteter

City 90 Piazza har midtstilt bæring er dimensjonert for å tåle vårt nordiske klima med hensyn til snø og vindlast, og er statisk beregnet i samsvar med relevante europeiske standarder. Regnvann ledes fra den integrerte takrennen og ned gjennom kanaler i stolpene. Vannet kan ledes ut på terreng eller ned gjennom fundament til mottak under bakken.
Leskurene er utviklet med fokus på enkelt vedlikehold. Vi har valgt materialer som er solide og enkle å holde rene, og det er enkelt å bytte ut skadete eller ødelagte komponenter. Skruer og bolter er skjult, og funksjoner som låsing av glassruter er integrert i profilene. Alt for å gjøre det vanskeligere å ødelegge produktet.
Hvert enkelt leskur er utstyrt med et skilt med unikt serienummer som identifiserer leveringsordren og produktet. Dette serienummeret samt monteringsbeskrivelse og FDV-erklæring med spreng-skisse av leskurmodellen, gjør det enkelt å bestille reservedeler hos oss. Dette bidrar til en god totaløkonomi for våre kunder.
Vi har en aktiv miljøprofil, og at leskurene hovedsakelig består av aluminium og stål er en bekreftelse på dette. Vi har også stort fokus på produktenes andre komponenter, og har selvfølgelig valgt cromat-fri lakkmetode. Vi leverer LED belysning til alle våre leskur og lysvitriner, noe som reduserer strømforbruket og vedlikehold sammenlignet med konvensjonelle lysrør til mindre enn halvparten.
Det kan leveres belysning samt lysvitriner for informasjon og til reklamefinansiering til alle våre leskur. Belysningen er plassert slik at den ikke vil sjenere forbipasserende bilister. (Iht. karv i Statens vegvesens veileder). Vi bruker kun LED belysning, noe som reduserer strømforbruket og vedlikehold sammenlignet med konvensjonelle lysrør til mindre enn halvparten.
All kabling er i beskyttende slanger og er skjult inne i aluminiums- profilene. Belysningen og andre elektriske komponenter kobles til i «teknikkrøret» som er montert i hjørne av leskuret over hull i fundamentet for inntak av to kabler ø30mm. Teknikkrøret inneholder som standard DIN skinner komplett med sikring / personvernbryter ATM terminaler for tilkobling maks 16mm2 kabel. Det kan også kobles til USB-ladepunkter for telefonlading, samt automatisk belysningsstyring ved faststrøminntak.
Byggesystemet til City 90 leskur er utviklet gjennom en årrekke, og vi har i dag mer enn 400 forskjellige aluminiumsprofiler. Dette betyr at vi har stor fleksibilitet og nesten uendelige muligheter for å tilpasse produktet etter kundens ønske. Fortell oss dine spesielle behov og vi kan skreddersy en løsning som passer best for deg.
Elektronisk skilting-sanntidsvisning kan integreres-monteres med skjult kabling for tilkobling til Teknikkrøret.

materialer og farger

Leskuret består av ekstruderte aluminiumsprofiler og sotfarget 4 mm massivt polykarbonat. Bæring av varmgalvanisert, pulverlakkert stål. Skjermvegger av ekstruderte aluminiumsprofiler samt herdet 8 mm glass med 2 stk gule markeringer. Leskuret leveres som standard i RAL 9005 sort, men kan også leveres i andre RAL-farger.

Sertifisering:

CE EN 1090-1:2009+A1:2011

Snø- og vindlast er beregnet iht EN 1991-1-3:2005 og EN 1991-1-4:2005

Herdet glass

Polykarbonat

Aluminium

RAL 9005 Sort
RAL 6009 Grønn
RAL 7016 Anthracite grå
RAL 9007 Grå

relaterte produkter