Benk London 1

Govaplast - utemøbler produsert av 100 prosent resirkulert plast

Resirkulering gir nytt liv til materialer som ellers ville havnet som avfall, og ved å benytte resirkulerte eller resirkulerbare produkter gjør du både miljøet og samfunnet en kjempetjeneste. Gjenbruk sparer jordkloden for påkjenningen av overflødig plast i både havet og naturen - og har i tillegg et stort potensiale når det kommer til utviklingen av nye og spennende produkter.

Benk London 2

Unikt og holdbart

Benker og bord produsert av Govaplast profilproduksjon benytter seg av de resirkulerbare materialene PE og PP, som også er et resirkulert materiale. Govaplast-møbler har meget lang varighet og er UV-bestandige, som bevises med hele ti års garanti på produktene. Det kreves ikke spesialverktøy for å bearbeide materialene, og normalt trebearbeidingsverktøy kan benyttes på samme måte som på tre. I tillegg kan det også smeltes og sveises med varmluftpistol, faktorer som sammen er med på å gi et stort antall muligheter når det kommer til både design og uttrykk.


Produkter av Gova-plast kan stå ute hele året, er ekstremt slitesterke og fullstendig vedlikeholdsfrie. Ettersom Govaplast er ikke-absorberende er utemøblement laget i materialet svært resistent mot potensiell hærverk som graffiti og tagging.Kan også brukes som materiale

Materialene kan kobles sammen med andre komponenter blant annet ved hjelp av treskruer, Materialet absorberer ikke fukt eller andre ikke- løsende væsker, men vil utvide seg noe i temperatursvingninger. Dette er enkelt å beregne. En egen temperatur/utvidelsestabell er å finne i fabrikkens tekniske spesifikasjoner.

Materialet kan gjenbrukes som det er, men også gjenvinnes til nye plastprofiler. Profilene er ikke farget, men har fargen som kommer av fargen på de materialer profilene er laget av. Møbelet tåler å stå ute året rundt, og dets isolerende egenskaper gjør at benken vil føles lun å sitte på.

Benk Canvas30 2
Sittegruppe Matrix 1
Benk Canvas180 5
Benk Matrix
Benk London 6
Benk London 7
Benk Canvas180 4

Relaterte produkter