Img 8558

Govaplast - utemøbler produsert av 100 prosent resirkulert plast

Resirkulering gir nytt liv til materialer som ellers ville havnet som avfall, og ved å benytte resirkulerte eller resirkulerbare produkter gjør du både miljøet og samfunnet en kjempetjeneste. Gjenbruk sparer jordkloden for påkjenningen av overflødig plast i både havet og naturen - og har i tillegg et stort potensiale når det kommer til utviklingen av nye og spennende produkter.

Unikt og holdbart

Benker og bord produsert av Govaplast profilproduksjon benytter seg av de resirkulerbare materialene PE og PP, som også er et resirkulert materiale. Govaplast-møbler har meget lang varighet og er UV-bestandige, som bevises med hele ti års garanti på produktene. Det kreves ikke spesialverktøy for å bearbeide materialene, og normalt trebearbeidingsverktøy kan benyttes på samme måte som på tre.


Produkter av Gova-plast kan stå ute hele året, er ekstremt slitesterke og fullstendig vedlikeholdsfrie. Ettersom Govaplast er ikke-absorberende er utemøblement laget i materialet svært resistent mot potensiell hærverk som graffiti og tagging. Skader i overflaten kan enkelt repareres med varmluftpistol.Benk London 1

Kan også brukes som materiale

Materialene kan kobles sammen med andre komponenter blant annet ved hjelp av treskruer, Materialet absorberer ikke fukt eller andre ikke- løsende væsker, men vil utvide seg noe i temperatursvingninger. Dette er enkelt å beregne. En egen temperatur/utvidelsestabell er å finne i fabrikkens tekniske spesifikasjoner.

Materialet kan gjenbrukes som det er, men også gjenvinnes til nye plastprofiler. Møbelet tåler å stå ute året rundt, og dets isolerende egenskaper gjør at benken vil føles lun å sitte på.

Benk Canvas30 2
Benk London 9
Grid Parkbenk 10
Grid Parkbenk 11
Sittegruppe Matrix 1
Benk Canvas180 5
Grid Parkbenk 09
Benk Matrix
Benk London 6
Benk Canvas180 4

vedlikeholdsfritt

bærekraftig

solid kjerne

gjenvunnet

100% plastavfall

UV-resistent

støtsikkert

fliser ikke

enkelt å fjerne riper

fleksibel

vannsikkert

mange forskellige profiler

miljøsertifisert

ikke absorberende

8 farger

graffitiresistent

enkelt å jobbe med

råtebestandig

gjennomfarget

ikke glatt

Flere saker fra arkivet