Img 8558

Govaplast - utemøbler produsert av 100 prosent resirkulert plast

Resirkulering gir nytt liv til materialer som ellers ville havnet som avfall, og ved å benytte resirkulerte eller resirkulerbare produkter gjør du både miljøet og samfunnet en kjempetjeneste. Gjenbruk sparer jordkloden for påkjenningen av overflødig plast i både havet og naturen - og har i tillegg et stort potensiale når det kommer til utviklingen av nye og spennende produkter.

Benk London 1

Unikt og holdbart

Benker og bord produsert av Govaplast profilproduksjon benytter seg av de resirkulerbare materialene PE og PP, som også er et resirkulert materiale. Govaplast-møbler har meget lang varighet og er UV-bestandige, som bevises med hele ti års garanti på produktene. Det kreves ikke spesialverktøy for å bearbeide materialene, og normalt trebearbeidingsverktøy kan benyttes på samme måte som på tre.


Produkter av Gova-plast kan stå ute hele året, er ekstremt slitesterke og fullstendig vedlikeholdsfrie. Ettersom Govaplast er ikke-absorberende er utemøblement laget i materialet svært resistent mot potensiell hærverk som graffiti og tagging. Skader i overflaten kan enkelt repareres med varmluftpistol.Kan også brukes som materiale

Materialene kan kobles sammen med andre komponenter blant annet ved hjelp av treskruer, Materialet absorberer ikke fukt eller andre ikke- løsende væsker, men vil utvide seg noe i temperatursvingninger. Dette er enkelt å beregne. En egen temperatur/utvidelsestabell er å finne i fabrikkens tekniske spesifikasjoner.

Materialet kan gjenbrukes som det er, men også gjenvinnes til nye plastprofiler. Møbelet tåler å stå ute året rundt, og dets isolerende egenskaper gjør at benken vil føles lun å sitte på.

Benk Canvas30 2
Benk London 9
Sittegruppe Matrix 1
Benk Canvas180 5
Benk Matrix
Benk London 6
Benk Canvas180 4

vedlikeholdsfritt

bærekraftig

solid kjerne

gjenvunnet

100% plastavfall

UV-resistent

støtsikkert

fliser ikke

enkelt å fjerne riper

fleksibel

vannsikkert

mange forskellige profiler

miljøsertifisert

ikke absorberende

8 farger

graffitiresistent

enkelt å jobbe med

råtebestandig

gjennomfarget

ikke glatt