Balcony Chair Iron Red Balcony Armchair Iron Red Balcony Table Iron Red Balcony Lounge Armchair Dark Forest
Palissade Table Olive Palissade Chair Olive 01
Skjermbilde 2022 08 17 Kl 23 35 28
Skjermbilde 2022 08 17 Kl 23 37 33

Norfax er glade for å ha blitt forhandler av utemøbler fra HAY, som med sitt moderne design og sine svært holdbare produkter vil komme våre kunder til gode i mange ulike type prosjekter. HAY ble grunnlagt av Mette og Rolf HAY i 2002. Målet var å gjøre produkter av høy kvalitet tilgjengelig for en bred publikumsgruppe, laget for allsidig hverdagsbruk. Fokuset ligger på brukeren og brukerens behov, og at produktene skulle passe inn i både offentlige områder som borettslag, skoler, urbane by-soner, kontorlokaler, hoteller, restauranter så vel som i private hjem.

For å holde seg i front hva angår innovasjon samarbeider HAY med de beste internasjonale designere og formgivere for å kunne eksperimentere med nye materialer og teknologier. Fokuset ligger på å utvikle langvarige produkter som minimerer miljøpåvirkningen, med bruk av bærekraftige materialer som blant annet FSC-sertifisert tre, vannbasert lakk og resirkulerte materialer.

– Vi har alltid fulgt nøye med på og blitt inspirert av omgivelsene våre, og ved å sette fingeren på pulsen til samtidskulturen holder vi tritt med verden rundt oss, sier grunnleggerne Mette og Rolf Hay. Resultatet er tidløse og klassiske møbler med et moderne og tidsriktig uttrykk, som lett lar seg kombinere i mange ulike settinger.


Flere saker fra arkivet