Fabbrica Pedavena Cesate 02

Monaco - elegant og dekorativ mastbelysning

Større offentlige områder krever planlegging og organisering av belysningen for ønsket effekt og funksjonalitet. Miljøer med flere funksjoner som skal lyses opp på mer en én måte krever derfor ofte ulike lysløsninger, med forskjellige lampetyper som oppfyller ulike typer behov.

Til nedenforstående prosjekt er det benyttet tre ulike produkter fra lysprodusenten Platek for å oppnå ønsket belysningsgrad. På parkeringsplassen finner vi serien Monaco, som gir god oversiktsbelysning på åpne områder. Lampehodets enkle, sylindriske design gir et elegant og tidløst uttrykk uten å virke påtrengende, og kan installeres opptil fire meter høye.

Fabbrica Pedavena Cesate 13

Veggmonterte Nano har en kraftig lyskilde og et design som gir en subtil og nedtonet tilstedeværelse. Dette gjør lampen svært fleksibel og brukervennlig i områder man ønsker muligheten til å styre lyset uten lyskilden i fokus, og monteringsmulighetene er mange. Nano er spesielt godt egnet for å fremheve eksteriør som arkitektoniske elementer, veggdekor, stukkatur og liknende.

Taklampen Spot er en familie sylindriske former tilgjengelig i to størrelser, og glir med sin strømlinjeformede utforming enkelt inn i de fleste miljøer.

Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

relaterte produkter

Flere saker fra arkivet