Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Barn har behov for lekeapparater som spiller på deres kreativitet og fantasi med mulighet for både lek og læring i trygge og morsomme omgivelser. De trenger produkter tilpasset sin størrelse, som er enkle i bruk og også utfordrer barnas kreativitet, fantasi, motorikk og utvikling. Lekeapparatene fra Govaplast er produsert i sterk og holdbar plast som er 100 prosent resirkulerbar. Produkter av Govaplast fliser ikke, er fullstendig vedlikeholdsfrie, råtebestandige og tåler all slags vær og klimaforhold. Produktene inneholder heller ikke impregnering eller giftstoffer, en viktig egenskap i produkter som skal brukes av de aller minste. Les mer om Govaplast som materiale her.

Alle lekeapparatene i serien inviterer barn til å leke sammen, eller til å sitte sammen for en rolig stund eller et måltid. Produktserien inneholder både elementer som mobile lekehus, fly og båt som frister til fantasifull lek, en spennende og utfordrende balansebane og et utvalg funksjonelle benker og bord. De ulike seriene fra Govaplay bidrar til mulighet for lek og læring i forskjellige soner, og bidrar positivt til barnas kognitive og motoriske utvikling.

Barnehager og skoler er steder hvor denne type møbler får tøff behandling over lang tid. Det er derfor ekstra viktig at produkter til disse brukergruppene er solide, tåler en støyt og dekker alle sertifiseringskrav. Alle Govaplays produkter er produsert etter EN 1176-1:2017 og kommer med TÜV- sertifikat. Dette er viktig for at brukerne skal være trygge med tanke på blant annet fall, klemfare og liknende. I tillegg er det krav til veiledning for montering, ettersyn og drift jfr. EN 1176-7:2008. Dette gir produktene lang levetid og hele ti års fabrikkgaranti. Produktene fra Govaplay kommer ferdig skrudd sammen ved levering, og er fleksible med frittstående elementer som gir mange muligheter og installasjoner for lekeplassen. Se alle produktene i Govaplay-serien her.

Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Flere saker fra arkivet