Moment Sykkelskur3

Skreddersydd og integrert sykkelparkering

Enten man er ivrig hobbysyklist, bare bruker sykkelen til og fra jobb eller er aktiv mosjonist er det viktig å kunne parkere sykkelen på en trygg og enkel måte. Brukervennlig sykkelparkering med klare funksjonelle og estetiske kvaliteter gir liv til både offentlige arealer som parker, gågater og bysoner så vel som til private områder som utenfor borettslag og i mindre nærområder. En optimal sykkelparkering er enkel i bruk, har en avklart form som tilfører nærmiljøet noe nytt og gjør det fristende å ta sykkelen fatt.

Våre modulbaserte sykkelparkeringer gjør det enklere for våre kunder å finne løsningen som passer for akkurat sitt prosjekt. Hver leskur-serie har også sin egen sykkelparkering, noe som skaper helhet og gir en rød tråd til omgivelsene. Design og materialvalg reduserer vedlikeholdsbehov og tidsforbruk ved reparasjoner ved eventuelle skader og vandalisering.


– Ved å ha leskur og sykkelparkering i samme serie har man muligheten til å skape en flytende overgang, hvor sykkelparkeringen forlenges som en naturlig del av leskuret, sier Ketil Tveten, hovedansvarlig for produktutvikling i Norfax. – Dette betyr at sykkelparkeringen kan skreddersys til å passe sammen med eksisterende perrong eller holdeplass, alt avhengig av plassmuligheter, topografi og øvrige omgivelser. Bygg på så mye du ønsker, og når du vil avslutte leskuret kan du sete på en sidevegg og fortsette med sykkelparkering. Sykkelparkeringen kan såklart også stå alene ved behov.

Moment Leskur Magnor
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Norfax er opptatt av bærekraftige og unike løsninger, designet for å tåle mange års hyppig bruk samt et hardt, nordisk klima. Vi har en aktiv miljøprofil, og våre leskur består hovedsakelig av aluminium og stål. Ta kontakt, og vi spesialtilpasser løsninger for ditt prosjekt.

Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Flere saker fra arkivet