Fahrradueberdachung Kadura 7 Nk 19 8436
Fahrradueberdachung Kadura 5 Nk 19 9827
Fahrradueberdachung Kadura 9 Nk 19 8423
Fahrradueberdachung Kadura 6 Nk 19 8439
Sykkelskur_låsbar_Kadura 1
Sykkelskur_låsbar_Kadura 2
Kadura_lukket_låsbar _589 01
Sykkelskur_lukket_Kadura 3

Kadura lukket sykkelstall

Kadura er produsert av Orion Bausysteme GmbH, og er lukket og låsbar sykkelstall leveres med vegger av gitter eller treprofiler, med mulighet for en roterende karusellfunksjon som tillater lasting og lossing av sykler direkte fra døren. Denne løsningen gjør at Kadura kun krever fire ganger fire meter til oppbevaring av hele 12 sykler.
Dette produktet kan leies.   Les mer om leie av produkter her

detaljer

Løftesystemet har integrert gassfjær, som gjør parkeringen i karusellen enkel å utføre for brukerne. Kadura er ideell på steder hvor en begrenset gruppe brukere ønsker tilgang til sykkelparkering, som for eksempel beboere i et sameie og i andre mindre bofellesskap. Døren kan utstyres med nøkkel eller elektronisk låsesystem, og regn på taket føres ned til bakken via takrenne.
nedlastbare filer

materialer og farger

Vegger med trespiler i Sibirsk lerk og varmforzinket lakkert stålgitter. Reisverk i varmforzinket lakkert stål. Korrugerte stålplater i tak. Sibirsk lerk har den fordelen at trevirket har en høy andel av kjerneved og at densiteten (altså hardheten) ligger på ca. 650 kg/m3 (lik eik og bøk). Dette, i kombinasjon med høye fettandeler, fører til at treslaget er mer råtebestandig og kan benyttes uten overflatebehandling. Dermed er dette en vedlikeholdsvennlig tresort. Trespilene vil få en fin grå patina over tid.


Sertifisering:
EN 1090-1+A1:2011

Varmforzinket stål

Sibirlerk

relaterte produkter