Sykkelskur_Sedura_2
Sykkelskur_Sedura_7
Sykkelskur_Sedura_takrenne
Sykkelskur_Sedura_20

Sedura XXL Single - sykkelskur

God avstand mellom søylene var premissene når man utarbeidet Sedura XXL sykkelskur, hvor målet var å få plass til flest mulig sykkelparkeringsplasser uten at det gikk utover hvilken belastning taket tåler hva gjelder snø og vind.
Dette produktet kan leies.   Les mer om leie av produkter her

tilpasningsmuligheter

Sedura er produsert av Orion Bausysteme GmbH, og kan leveres for parkering i enkel- eller dobbelt rekke, og har en senteravstand på hele 4,5 meter mellom søylene. Sedura er modulær, og kan leveres i et utall lengder avhengig av behovet og muligheten for plassutnyttelse. Konstruksjonen er produsert i stål, og har mange muligheter for materialvalg når det kommer til tak, bakvegg og sider. Bak- og sidevegger er blant annet tilgjengelig i herdet glass for ekstra mye lys og gjennomsyn eller treprofiler. Taket kan leveres i glass eller i profilerte plater av aluzink. Sedura kan benyttes sammen med alle typer sykkelparkeringer og fundamenteres i bakken for å stå stødig. Konstruksjonen har også ivaretatt krav til nedløpsrør for å føre vann ned langs søylene.

Materialer og farger

Leveres i varmforzinket stål eller med tillegg av pulverlakk. Takpaneler i herdet laminert glass eller profilerte plater av aluzink.

Sertifisering: EN 1090-1+A1:2011


Varmforzinket stål
Lakkert stål

relaterte produkter