Sykkelskur Med Sedum På Taket Sedura 1
Sykkelskur_Sedura_tosidig_Twin_3
Sykkelskur_Sedura_tosidig_Twin_4
Sykkelskur Med Sedum På Taket Sedura 2
Sykkelskur_Sedura_tosidig_Twin_2
Fahrradueberdachung Sedura Xxl 33 Nk 19 8895
Sykkelskur_Sedura_tosidig_Twin_6
Sykkelskur_Sedura_tosidig_Twin_7
Sykkelskur_Sedura_tosidig_Twin_9
Fahrradueberdachung Sedura Xxl 23 City Design
Fahrradueberdachung Sedura Xxl 18 Nk 19 0044
Fahrradueberdachung Sedura Xxl 12 Nk 19 8192
Fahrradueberdachung Sedura Xxl 12 Nk 19 81923

Sedura XXL tosidig sykkelstall

Sedura XXL er produsert av Orion Bausysteme GmbH, og har god avstand mellom søylene var premissene når man utarbeidet Sedura XXL, hvor målet var å få plass til flest mulig sykkelparkeringsplasser uten at det gikk utover hvilken belastning taket tåler hva gjelder snø og vind. Sedura XXL kan også leveres med sedum på taket. Det skal kun små grep til for å skape et mer bærekraftig samfunn - grønne tak er et av dem.
Dette produktet kan leies.   Les mer om leie av produkter her

tilpasningsmuligheter

Sedura kan leveres for parkering i enkel- eller dobbelt rekke, og har en senteravstand på hele 4,5 meter mellom søylene. Sedura er modulær, og kan leveres i et uttall lengder avhengig av behovet og muligheten for plassutnyttelse. Konstruksjonen er produsert i stål, og har mange muligheter for materialvalg når det kommer til tak, bakvegg og sider. Bak- og sidevegger er blant annet tilgjengelig i herdet glass for ekstra mye lys og gjennomsyn, eller treprofiler. Taket kan leveres i glass eller i profilerte plater av aluzink. Sedura kan benyttes sammen med alle typer sykkelparkeringer og fundamenteres i bakken for å stå stødig. Konstruksjonen har også ivaretatt krav til nedløpsrør for å føre vann ned langs søylene.

nedlastbare filer

materialer og farger

Leveres i varmforzinket stål eller med tillegg av pulverlakk. Takpaneler i herdet laminert glass eller profilerte plater av aluzink.

Sertifisering:
EN 1090-1+A1:2011


Varmforzinket stål

Lakkert stål

relaterte produkter