Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Nyhet! Produkter fra Govaplay

En trygg og spennende lekeplass

Norfax er glade for å kunne introdusere nyheten Govaplay for våre kunder, og møter våren med et stort utvalg produkter for lekeplass. Barn har behov for lekeapparater som spiller på deres kreativitet og fantasi - samtidig som de må tåle en støyt. De trenger produkter tilpasset sin størrelse, som er enkle i bruk og også utfordrer barnas motorikk og utvikling.

Lekeapparatene fra Govaplast er som resten av merkets produkter produsert i sterk og holdbar plast som er 100 prosent resirkulerbar. Produkter av Govaplast fliser ikke, er fullstendig vedlikeholdsfrie, råtebestandige og tåler all slags vær og klimaforhold. Produktene inneholder heller ikke impregnering eller giftstoffer, en viktig egenskap i produkter som skal brukes av de aller minste. Les mer om Govaplast som materiale her.

Alle lekeapparatene i serien inviterer barn til å leke sammen, eller til å sitte sammen for en rolig stund eller et måltid. Produktserien inneholder både elementer som mobile lekehus, fly og båt som frister til fantasifull lek, så vel som et utvalg funksjonelle benker og bord.

Produktene fra Govaplay kommer ferdig skrudd sammen ved levering, er produsert i henhold til EN 1176 og kommer med TÜV- sertifikat. Apparatene er fleksible gjennom hele sin levetid, med frittstående elementer som gir mange muligheter og installasjoner for lekeplassen.

Utforsk produktene i serien her.

Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Flere saker fra arkivet