Leskur Moment T Tak4

Flytter produksjonen til Norge

Leskurserien Moment produseres nå av Normeka på Rømskog, et grep som kommer våre kunder til gode.

– Vi har jobbet med å flytte produksjonen av Moment et års tid, og er fornøyde med nå å være i gang med produksjon i Rømskog. Vi er også svært glade for å kunne bidra til lokal aktivitet og økt verdiskapning i Norge, sier daglig leder Sigurd Nilsen i Normeka og Per Henriksen i Norfax.Leskurserien Moment ble i sin tid til etter samarbeid mellom Norfax, GRIP og Accendo produktutvikling ved Hedda Heyerdahl Braathen og Kristian Braathen, som et foregangsprosjekt for produksjon av helhetlig økodesign. Moments modulbaserte oppbygging gjør den svært fleksibel og tilpasningsdyktig, og serien er laget for å passe inn i både urbane og landlige områder. Moment er et godt miljøvalg, som blant annet legger vekt på miljøriktige valg av råvarer, bruk av standardstørrelser for reduksjon av avfallsmengdene, belysning med lavt strømforbruk, samt en rekke andre kriterier. Moment har også mottatt Merket for god design (nå DOGA-prisen) som hvert år deles ut i regi av Norsk design- og arkitektursenter.

Når det nå er Normeka, en bedrift med med lang erfaring av produksjon i aluminium, som skal produsere Moment, vil kunnskap og kort avstand gjøre det lettere å jobbe tett sammen når det kommer til videreutvikling av produktet og samarbeid på diverse kundetilpassede konsepter.

Leskur Moment 1
Moment Leskur08

Normeka ble etablert i 1980, og har blant annet levert lysmaster til flyplasser over hele verden. Bedriften har moderne produksjonsutstyr, erfarne medarbeidere og lang erfaring når det kommer til bearbeiding av aluminium, og har som filosofi at kompetanse og teknologi er avgjørende for suksess.

– Moment leskur, ladeskur og sykkelstaller er et av våre hovedprodukter. Det er bedre for miljøet med produksjon tettere på markedet, og det er lettere å følge opp produksjonen når den bare ligger en drøy times kjøretur unna, sier Per Henriksen. – Dette gir oss også muligheten til å levere Moment-serien med kortere leveringstid til våre kunder.

Se vårt utvalg leskur her

Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Flere saker fra arkivet