Moment Leskur Fortum 11

Fremtidsrettet og miljøetisk

Samarbeidet mellom Norfax og energikonsernet Fortum har resultert i en rekke ladestasjoner som gjør hverdagen enklere for elbileiere over hele landet.

Flere folk, større byer og stadig urbanisering krever mer energi enn tidligere, samt behovet for ny og bærekraftig teknologi. Samtidig gir stadige klimaendringer og økt forbruk nye utfordringer å forholde seg til, for å sikre en miljøetisk og miljøeffektiv fremtid på alle plan.


Saken fortsetter lenger nedBeklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Leskur City90 Fortum3

Fortum er Nordens største strømleverandør, og skaper ny teknologi med fokus på fornybar energi gjennom blant annet fjernvarme, strøm fra fornybare kilder og vindkraft. Målet er en verden med renere vann og renere luft for alle. Som Nordens fremste leverandør av ladestasjoner for elbil med ladenettverket Charge & Drive har Fortum per dags dato hele 1200 ladestasjoner i Norge. Lett tilgjengelige ladestasjoner gjør det smidigere å disponere elbil som fremkomstmiddel, og er også et tiltak som gjør det enklere å være miljøbevisst i hverdagen.


Samarbeidet mellom Fortum og Norfax har resultert i en rekke leskur for både hurtigladere og ladestasjoner for elbiler, lokalisert over store deler av landet. – Når man etablerer ladestasjon i urbane strøk er design og utforming vesentlig, sier Snorre Sletvold i Fortum. Som key account manager med ansvar for salg og prosjekt i bedriften har han bred erfaring med hva som skal til for å skape en vellykket og lett anvendelig ladestasjon, og trekker frem funksjonalitet og smart design som viktige referansepunkter.


– En ladestasjon er et ”bymøbel”, og både estetikk og brukervennlighet er viktig. Modulbaserte deler som raskt kan monteres, demonteres og eventuelt flyttes er også er stort pluss. Fordelene med Norfax sine leskur som ladestasjoner er det store utvalget i både type leskur og størrelse, samt fleksibilitet, det prefabrikkerte fundamentet og de smarte modulene. I tillegg er de et løsningsorientert firma som bistår ved spesielle behov.

Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Relaterte produkter

Flere saker fra arkivet