Solcelledrevet benk

Nyhet: Smart-benk med mange muligheter

Norfax er glade over å ha inngått samarbeid om salg av smart-benker fra Strawberry, som produserer urbane utemøbler for offentlige rom. Målet er å forbedre områder der folk ferdes i det daglige ved å gjøre dem både mer praktiske og brukervennlige, ved hjelp av ulike bærekraftige produkter drevet av solenergi.

Norfax fører tre ulike smart-benker fra samme sortiment, med ulik design, størrelse og funksjon etter behov. Alle med et moderne design som passer både i større og mindre urbane byområder. Benkene har en rekke praktiske funksjoner og gir brukeren tilgang til blant annet gratis Wi-Fi og lading mobilen, samtidig som de fungerer som naturlig møteplass og samlingspunkt i bybildet. Benkene trenger svært lite eller ingen vedlikehold, og er 100 prosent selvforsynte med strøm ved hjelp av solcellepanel.

Smart-benk muliggjør en unik og avansert måte for merkevarene å koble seg til forbrukerne på. Smart-benk tilbyr en tilpasset landingsside til alle brukere som kobler til benkens Wi-Fi, og denne siden kan brukes som en informasjonsportal! I tillegg har benkene en innebygget miljøsensor som kan fortelle brukeren om luftkvalitet, temperatur, lufttrykk samt luftfuktighet på stedet.

Smart Benk Mini05
Smart-benk med mobil lading
Smart-benk Mini med solcellepanel
Smart-benk Mini 06
Smart-benk med solcellepanel
Smart-benk med ladeplate
Img 3548
Soldrevet Smart-benk
Smart-benk med wi-fi og lading
Smart-benk SSB1
Smart-benk bymøbel
Smart-benk - bymøbel med lading og wi-fi

Flere saker fra arkivet