Sykkelboks _innebygd_lademulighet_1 Copy

Trygg sykkelparkering gjør det enklere å la bilen stå

En undersøkelse foretatt av Syklistenes Landsforening viser at to av tre nordmenn ønsker å sykle oftere til jobben (Norstat, mai 2017). Og til sammenlikning viser den samme undersøkelsen at kun 27 prosent av syklistene mener arbeidsgiver legger godt nok til rette for å gjøre det lettere å ta sykkelen fatt.

Muligheten for å kunne parkere sykkelen på en trygg og lettvin måte ved arbeidsstedet er ett av tiltakene som kan tas i bruk for å få de ansatte til velge sykkel som fremkomstmiddel. Mange investerer også i kostbart sykkelutstyr, som øker behovet for en ekstra trygg måte å låse sykkelen på. EL-sykkelen har også blitt svært populær de seneste årene, noe som i tillegg har vært med på å øke behovet for sikker sykkelparkering.

Sykkelstativet Vector ble utviklet etter omfattende research på nettopp dette, og er et stativ med klare funksjonelle kvaliteter som er enkelt i bruk og kommer i et uttal forskjellige farger.

– Under utviklingen av Vector la vi vekt på å skape et sykkelstativ som var trygt og brukervennlig med et tiltalende utseende, sier designer av Vector-stativet, Eline Tveten.

– Vectors form gir den både klar personlighet og et estetisk utseende, med et moderne og stilrent design som passer inn i de aller fleste miljøer. Stativet er produsert av ett stykke bøyd stål, som danner en symmetrisk og høy V-form. De to stolpene gjør det mulig å låse sykkelen på to steder, for eksempel både i rammen foran og i bakhjulet på én gang. Dobbelt så trygt, for å si det på en annen måte.

Sykkelboks og det lukkede sykkelskuret -Sykkelhotell har tilsvarende funksjoner, og er et godt valg for deg som har lagt litt ekstra penger i sykkelen din og ønsker å oppbevare den på en særlig trygg måte. Begge modulene er tilpasset daglig og enkel bruk, med dør utstyrt med nøkkel eller elektronisk låsesystem. Sykkelboksen kan også leveres med lading for el-sykkel.


Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Relaterte produkter

Flere saker fra arkivet