Sykkelstatv Beta Sak 2

Et ekstremt plasseffektivt sykkelstativ som holder omgivelsene ryddige

Beta XXL er et samarbeidsprosjekt mellom den tyske sykkelforeningen ADFC og Norfax sin tyske produsent. Resultatet er et unikt og romslig parkeringssystem, som rydder opp i områder hvor mange sykler parkeres på én gang.

Beta XXL tar til tross for navnet svært liten plass, og kan romme opp til 26 sykler på et fem meters stativ. Dette gjør den derfor svært godt egnet på for eksempel skoler, universiteter eller i forbindelse med arbeidsplasser, og andre steder hvor mange skal låse sykkelen sin i samme tidsrom og helhetsinntrykket fort kan bli kaotisk

– Siden Beta XXL i tillegg til å være svært fleksibel også er utrolig plasseffektiv, sørger løsningen for et ryddig parkeringsområde på tross av stor pågang og mange sykler i omløp, sier Per Henriksen, daglig leder i Norfax. – Annenhver parkering er høy og lav. Dette er fordi styret er sykkelens bredeste punkt, og når disse ikke treffer hverandre kan plassen minke med tanke på bredde. Beta XXL er en effektiv sykkelparkering som virkelig «rydder opp».Sykkelstatv Beta Sak
Beta Xxl Sykkelstativ 11

Spesialtilpasning og modulær oppbygging

Norfax har levert Beta XXL til Gystadmarka skole, plassert i Sedura sykkelskur som vist på bildet. Sykkelparkeringen er svært enkel å bruke, og en spesialdesignet plastbeskyttelse gir god beskyttelse for syklene med tanke på skader, riper og liknende. Sykkelen kan låse i rammen som er plassert flere steder på stativet, og syklene står stødig selv når mange bruker stativet samtidig. Beta XXL kan også fundamenteres under bakken, monteres ved å legges løst på bakken eller festes til grunnen. Systemet kan også lakkeres i valgfri RAL-farge.

– Hva er de største fordelene med parkeringssystemet? – Beta XXL er modulær, som gir stor fleksibilitet da systemet kan utvides og kundetilpasses til detaljenivå etter ønske. Dette gjør at produktet kan både utvides og endres ved endret behov, noe som gir det svært lang levetid. Det kan monteres på flere ulike måter og leveres som både ensidig og dobbeltsidig parkering både i rett rekke, med 90 graders vinkel, 45 graders vinkel - eller i en helt annen vinkel etter ønske. Det er rett og slett et svært allsidig sykkelparkeringssystem. I tillegg er Beta XXL i prinsippet vedlikeholdsfri, og er produsert av høykvalitets-materialer med god materialtykkelse og lang levetid.

Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

relaterte produkter

Flere saker fra arkivet