Relax Parkbenk

Relax - en moderne klassiker med god sittekomfort

Et vellykket utemøbel skal utfylle en rekke kriterier, og være et positivt tilskudd til området det plasseres i. En god benk skal være funksjonell og behagelig å se på, samt være et inviterende møbel for både korte hvilepauser og lengre perioder. Den skal gi omgivelsene det lille ekstra, og gli lett inn i nærområdet på en harmonisk måte fremfor å fungere som et forstyrrende element.


Norfax har levert elleve Relax-benker plassert rundt Smestaddammen i Oslo, et idyllisk og naturskjønt rekreasjonsområde flittig brukt av beboerne i nærområdet. Relax er designet med fokus på komfort og estetikk, og passer med sitt klassiske og tidløse utseende inn i de fleste park- og bymiljøer. Benkens svakt vinklede og buede rygg sørger for en ergonomisk god sittestilling, og den korte avstanden mellom spilene gjør den svært komfortabel.

Produsert i Kebony og varmgalvanisert stål er Relax ekstremt holdbart og værbestandig produkt. Kebony er et bærekraftig tremateriale, hvor en biologisk væske forandrer treets cellestruktur og lager et slitesterkt, hardt og unikt materiale. Kebony er også FSC-sertifisert, som sikrer at treet ikke stammer fra tropiske regnskoger og garanterer bærekraftig opprinnelse.


Med sin gode motstandsdyktighet mot insekter, sopp og liknende potensielt ødeleggende mikroorganismer egner Kebony seg svært godt til produksjon av utemøblement. Som Relax ved Smestaddammen, vil utemøbler lokalisert ved vannet være ekstra utsatt for fukt og problemer i kjølvannet av dette. Kebony-produkter reduserer potensiell krymping og svelling av møbelet med 40 til 60 prosent, og har også 30 års garanti mot råte.


Relax Benk Smestaddammen 02
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Relaterte produkter

Flere saker fra arkivet