Ponte Di Perino 5

Slim lyspullert som innfelt belysningselement

Det er viktig å prioritere belysning der gående og syklende ferdes, og riktig lyssetting er essensielt for å gjøre et uteområde brukervennlig etter mørkets frembrudd. Optimal belysning av gangveier, gangstier, gangbroer og liknende områder er med på å øke trygghetsfølelsen til de som ferdes i området og bruker det aktivt, som igjen øker både tilgjengelighet, attraktivitet og bruk. Belysning av gangbro og gangsti krever derfor direkte og gjentakende lys som gjør det aktuelle arealet brukervennlig og funksjonelt. Lyssettingens oppgave er i tillegg å skape stemning og gjøre området innbydende, samt lede brukeren på en intuitiv og estetisk måte.


Den minimalistiske og plasseffektive lyspullerten Slim er perfekt for områder som trenger repeterende belysning over lengre eller korte avstander. Produktets smale kroppe gjør Slim tilpasningsdyktig og enkel å plassere i de fleste miljøer, med muligheter for innfelling i eksisterende bygningsmasse for et sømløst og helhetlig uttrykk.

Lampens tilfører godt lys uten å blende, et viktig grep for komfortabel ferdsel i opplyste områder hvor de omliggende arealer ligger mørklagt. Den store, kvadratiske lysflaten gir god spredning av lyset. Det anbefales at plassering av lys på offentlig gangvei og gangbro legges et stykke over bakkenivå for riktig utbytte av belysningen. Det er for eksempel essensielt å kunne se ansiktet på møtende publikum for maksimal trygghetsfølelse, og Slim er derfor tilgjengelig i to ulike høyder.

Ponte Di Perino 4
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

relaterte produkter

Flere saker fra arkivet