Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Riksvei 3/25 ble åpnet 30. juli - en påkostet strekning motorvei som ble bygget på rekordtid. Norfax er stolt leverandør av en rekke leskur og sykkelparkeringsløsninger til veiprosjektet.


Den nye riksveien strekker seg 27 kilometer fra Hamar til Løten, og er et klimavennlig og bærekraftig prosjekt som har resultert i en tryggere og mer effektiv vei. Utbygger la vekt på klare estetiske kvaliteter fra starten, og målet har vært å skape en vakker veistrekning som er både stedstilpasset, har solid standard og som skal sørge for en god atmosfære for veiens brukere og de som ferdes i nærheten. En god reiseopplevelse sikres ved hjelp av både kunst, moderne arkitektur og spesialtilpasset effektbelysning.


Leskur Moment 4
Leskur Moment 2

Norfax er stolte av å ha levert leskuret Moment samt sykkelskur og C-90 sykkelpullerter til veiprosjektet, hvor Moments tidløse design samt stolper og takbjelker i royalimpregnert tre komplimenterer omgivelsene på en svært estetisk måte. Glasspaneler i bakvegg og tverrvegger gjør at leskuret glir naturlig inn i omgivelsene fremfor å virke som et forstyrrende element i naturen. Leskur Moments mange fleksible løsninger gjør det enkelt å spesialtilpasse etter omgivelser og topografi. Moment tilfredsstiller også alle krav til universell utforming, har full miljødokumentasjon og er mottaker av Merket for god design.

Sykkelpullerten som er benyttet er C-90 og har en smart og funksjonell konstruksjon som muliggjør lås av både ramme og bakhjul/forhjul med samme lås. Sykkelpullerten kan brukes fra to retninger med én sykkel på hver side av holderen og er svært plasseffektiv.

Leskur Moment 1
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

Flere saker fra arkivet