Lang erfaring sikrer unik kompetanse og personlig tilrettelegging

Norfax hadde allerede eksistert i 40 år da de startet med produksjon og levering av leskur og utemøbler tidlig på 80-tallet, og har siden vokst til å bli ledende på sitt felt i Norge. Hos Norfax står kvalitet i fokus, som sikres gjennom lang erfaring og bred kompetanse gjennom flere generasjoner.


– Hva er det unike med Norfax som firma?

– Noe av det spesielle med bedriften er produktenes rom for spesialtilpasninger, som er med på å sikre optimale og skreddersydde løsninger. Vi hjelper kundene våre med å sette prosjektene sine ut i livet, være seg leskur som ladestasjon, leskur på bussholdeplass, som leskur til sykkelparkering med mer. Vi bistår med alle utfordringer som måtte oppstå, være seg kupering i landskapet, spørsmål i forhold til optimal plassering eller materialvalg. Vi legger stor vekt på personlig oppfølging og service - det viktigste er at kunden blir fornøyd!

– Hva er det vanligste kunder trenger hjelp og assistanse med?– Det er så mangt - fra små tips om ulike deler og skruer til planlegging av større prosjekter. Vi gir rådgivning om type produkt til kundens formål og spesialtilpasning av leskur. Et godt eksempel er Statens Veivesen som på Biri som ønsket seg et leskur med inngang fra to sider, til en bussholdeplass med av- og påstigning på hver side. Dette var en leskurtype som ikke fantes i vårt sortiment, men etter noen runder på tegnebordet kom vi frem til en løsning som både vi og kunden var svært fornøyd med. Vi prioriterer å bistå med spesialløsninger der det trengs.Lang Erfaring Sikrer Unik Komeptanse Bilde
Dsc01205

– Hvordan implementerer dere bærekraft og miljøspørsmål i produktene deres?

– Vi var tidlig ute med å tenke hele leskurets livssyklus, samt å tenke miljø hele veien. Fra for eksempel at alle deler skal passe på pall, til å benytte bærekraftige materialer og viktigheten av resirkulering. Vi har i dag også EPD jfr. ISO 140025 på alle våre leskur og sykkelstaller. Dette slik at fotavtrykket kan måles fra råvare til avhending som er en forutsetning for også å kunne velge de mest mulig miljøvennlige løsningene. I tillegg benytter vi gjenvinnbar aluminium i de fleste av våre aluminiumsprodukter.


– Hva er det viktigste for dere som bedrift?

– Det viktigste for oss er å være det trygge valget, da leskur for Norfax er konstruert for å tåle både årevis med daglig bruk samt et hardt Nordisk klima. Med våre leskur kan man være sikker på at taket ikke raser sammen ved kraftig snøfall, eller at veggene kollapser på grunn av produktslitasje. Hovedprioritet er at kunden kan være sikker på at våre produkter er til å stole på. CE merkingen er også en bekreftelse på at kvalitetsstandarder følges og at f.eks. snø- og vindlastkrav ivaretas. I tillegg skal alle våre produkter ha lang levetid, noe som tar ned fotavtrykket og samtidig minsker kostanden pr. år for bruk av produktet. Så miljø og økonomi går hånd i hånd.


Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet
Beklager, vi har ingen beskrivelse for dette bildet

relaterte produkter

relatert sak

Flere saker fra arkivet